×
Kezdőlap Rólunk Ön „túsz”? Szolgáltatásaink IT-tanácsadás Kapcsolat
Rendszergazdai szolgáltatásaink

Igényre szabott KKV informatikai megoldások

Az informatikai rendszertervezést és a -rendszerüzemeltetést minden esetben az Ön vállalata/vállalkozása igényeihez, méretéhez és működéséhez igazítjuk.

A számítógépes hálózatok karbantartása és rendszergazdai tevékenység mellett foglalkozunk még magas rendelkezésre állású virtuális szervermegoldások kivitelezésével, szerveradminisztrációval, voucheralapú, menedzselhető hot spot WiFi-hálózatok és egyszerűbb kamerarendszerek kiépítésével, domain-ügyintézéssel, SEO-kompatibilis hosztinggal. Így akár minden informatikai igényét egy kézben tudjuk tartani.

Támogató rendszergazda, megbízható háttér, gyorsabb munka

Tudjuk, hogy manapság a vállalkozások többségének az egyik legértékesebb és jóformán pótolthatatlan tulajdona az információ – amelyet szinte kizárólag elektronikus formában tárolnak.

image

Szakterületünk így a mindennapi biztonságos és stabil, költséghatékony KKV informatikai háttér kiépítése, dokumentálás mellett a céges adat- és információvédelem elérése, a jogosultságok kirendelése, valamint a Windows és Macintosh / Apple rendszerek összehangolása (pl. az irodai és a vezetői gépek, naptárak és különböző programok szinkronizálása).